Politi uge 10
Politi-genrefoto-10.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Indbrud hos lægen

Klokken 03.41 natten til onsdag den 6. marts brød tre personer ind i en lægekonsultation på Flodvej i Smørum. Det er ikke oplyst, hvordan tyvene kom ind eller, om der er stjålet noget. En hundepatrulje kom til stedet, men det lykkedes ikke, at opspore gerningsmændene.

To af de tre gerningsmænd beskrives således:
A: Spinkel, lyse bukser, mørk overdel og noget med hætte samt handsker
B: Kraftige lår, lille, bredskuldret, handsker.

 

Indbrud i varebil

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en sort Wolkswagen Transporter varebil sket mellem mandag den 4. marts klokken 16 og tirsdag den 5. marts klokken 06.20 i Hedeparken i Ballerup. En rude var knust, og diverse el-værktøj til en større værdi var stjålet. 

 

Indbrud i villa

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket mellem fredag den 8. marts klokken 16.15 og lørdag den 9. marts klokken 09.30 på Thøger Larsens Alle i Ballerup. En dør var opbrudt, og en bærbar pc, spillekonsol samt kontanter var stjålet. 

 

Tyveri fra varebil 

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en hvid Volkswagen Caddy sket mellem fredag den 8. marts klokken 15.30 og lørdag den 9. marts klokken 13.00 på Hedeparken i Ballerup. En rude var knust, og en bærbar computer, en skruemaskine, vinkelsliber samt en mappe var stjålet.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunkterne i disse sager. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *