Nervepirrende konkurrence i Valby
gymnastik-copy-3.jpg
En lettet Ida Tian med beviset på sin tredjeplads samt Marie Mejnholt-Jakobsen, der kom på ottendepladsen. Foto: privatfoto
Gymnastik Valbyhallen dannede rammen om de rytmiske sportsgymnasters kamp om Jyske Bank Pokalen - en konkurrence for individuelle junior- og seniorgymnaster, hvor Ballerup GF stillede med to juniorgymnaster.

De to lokale landsholdsgymnaster Ida Tian og Marie Mejnholt-Jakobsen havde ikke kun deres håndredskaber, men sandelig også deres nerver at skulle holde styr på denne dag. Til dels lykkedes det at få styr på begge dele.

Med bold placerede pigerne sig på en delt tredjeplads. Med køller blev det til en ottendeplads til Ida og en tredjeplads til Marie. Ida kørte en flot vimpelserie, der rakte til en andenplads, mens Maries vimpelserie voldte flere problemer og placerede hende på en ottendeplads.

Samlet endte Ida på tredjepladsen og Marie på ottendepladsen ud af atten deltagere.

I weekenden den 9.-10. marts gælder det sjællandsmesterskaberne for både individuelle og grupper. Konkurrencen afvikles på Holmagerskolen i Greve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *