Medaljer ved stort, internationalt stævne
badminton-igen.jpg
Måløv-træner Debbie Lynch med to af spillerne, Rosalina Langhoff fra Måløv og Hannah Hall fra Vanløse. Foto: Privatfoto
badminton 270 børn og unge fra 17 forskellige lande var mødt op til badminton turneringen AMOT Israel Youth International 2019 i Tel Aviv, Israel.

Måløv Badminton Clubs træner Debbie Lynch tog af sted med fire unge piger, som var de eneste danske deltagere i turneringen.

Debbie Lynch har været fast træner i Måløv i flere år, men derudover laver hun også pigetræning på tværs af klubber – og derfor havde hun piger fra fire forskellig klubber med til Israel; 13-årige Rosalina Langhoff fra Måløv, 13-årige Hanna Hall fra Vanløse, 17-årige Emilie Faaborg fra Ikast og 17-årige Signe Ghodt fra Lillerød.

De fire piger var imponerede over den officielle åbningsceremoni, hvor de gik indmarch med Dannebrog. Der blev etableret mange nye venskaber på kryds af landegrænser og spillet masser af badminton over de tre dage, turneringen varede.

Måløvs Rosalina Langhoff vandt i U15 guld i mix-double med sin makker fra Ungarn og bronze i single.
Emilie vandt i U19 guld i mix-double og sølv i single, derudover vandt hun sammen med Signe også guld i damedouble, så der var stor glæde i den lille danske delegation, da turneringen var overstået og de kunne vende hjemad med flere medaljer i bagagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *