Medaljer til lokale gymnaster
Gymnastikpiger.jpg
Stolte gymnastikpiger med deres medaljer efter sjællandsmesterskaberne i Greve. Fra venstre: Ida Tian (bronze), Alma Sofie Pedersen (guld), Marie Mejnholdt Jacobsen (4. pl.) og Isabella Schultz (guld). Foto: privatfoto
Gymnastik Anden del af de sjællandske mesterskaber i rytmisk sportsgymnastik blev afviklet den 10. marts på Holmeagerskolen i Greve, hvor et veloplagt publikum var mødt frem for at se elegant, dynamisk og udtryksfuld gymnastik.

Ballerups fire ældste individuelle gymnaster er en del af landsholdet og for alles vedkommende var målet at gå hjem med metal om halsen.

I juniorrækken (årgang 2004-2005) stillede gymnasterne op med fire serier (tov, bold, køller og vimpel).
Allerede inden mesterskabet var 13-årige Alma Sofie Pedersen spået som vinder. Hunhavde råd til at fejle, hvilket også skete ved nogle små-tab. På trods af dette var sjællandsmesterskabet med i alt 40,70 point hjemme. Med 26,75 point gik sølvmedaljen til Agnes Tuxen fra GF Øbro efterfulgt af Ballerups to 14-årige gymnaster Ida Tian med 26,25 point og dermed bronzevinder, og Marie Mejnholdt Jakobsen lige i hælene med 26,10 point.

Hos senior 1. division blev der konkurreret med tøndebånd, bold, køller og vimpel.
Der var lagt op til en tæt og nervepirrende kamp mellem Taastrups mangeårig seniorgymnast Nikoline Sachmann og Ballerups nyoprykkede Isabella Schultz på 15 år.

Det blev dog helt anderledes, idet Isabella fra start til slut dominerede konkurrencen. Hun var selvsikker og lagde ud med en hel fantastisk tøndebåndsserie til sangen »Don’t stop me now« – en serie med mange høje kast, flere forskellige kropsrotationer under redskabet og grib med forskellige kropsdele. Serien blev belønnet med dagens og Isabellas hidtil højeste point på 15,20 samt klapsalver, der nær fik taget til at lette.

Apropos sangtitel var Isabella ikke til at stoppe – for hver af sine efterfølgende serier scorede hun dagens højeste point og sikrede sig overleget Sjællandsmesterskabet med ialt 56,40 point.

Sølvet gik til Nikoline Sachmann fra Taastrup og bronzen til Martha Ryom fra GF Øbro.

Gymnasterne vil den 30.-31. marts deltage i en international konkurrence i Holland, inden de den 7. april klokken 13, vil kunne ses blandt klubbens øvrige hold til forårsopvisning i Skovlunde Hallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *