LST er årets tennisklub
Tennis Lørdag den 16. marts blev der holdt generalforsamling i Dansk Tennis Forbund, og her var Michael Fredsbo, Kirsten Krag og Frederik Hausner Petersen fra Ledøje-Smørum Tennisklub med for at modtage prisen for årets tennisklub 2018.

Rent praktisk har det fungeret på den måde, at de fire tennisunioner (Jyllands, Fyns, Sjællands og Københavns) hver har nomineret én klub fra deres union. Dernæst var det op til et udvalg i Dansk Tennis Forbund at bestemme, hvilken af de fire klubber der skulle løbe med prisen.

For at blive årets tennisklub vurderes klubberne ud fra tre parametre: Rekruttering, fastholdelse og talentudvikling. Og her har Ledøje-Smørum Tennisklub gjort det så godt, at de var prisen værdig.

I klubben er der stor glæde og stolthed over at blive kåret som årets tennisklub, og de skriver i en mail til avisen:

»I vores klub lever vi rigtig højt på det sociale, og det afspejler sig også i de mange aktiviteter, vi har henover året. Vi har igennem mange år kæmpet for at få en indendørshal, og aldrig har vi været så tæt på det, som vi er nu. Vi har en investor, der gerne vil bygge og drifte hallen, men vi mangler en godkendelse og grund af kommunen, før arbejdet kan gå i gang. Vi håber, at vi med denne pris kan være med til at påvirke projektet i en positiv retning – for hvad skal det dog ikke ende med, hvis vi også fik en hal og kunne køre kontinuerlig træning hele året rundt.«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *