Lokal støtte til kræftramte børn
team-rynkeby-Foto-Thomas-Nørremark-copy.jpg
Team Rynkeby samler ind til kræftramte børn - med stor opbakning fra det lokale erhvervsliv. Foto: Thomas Nørremark
indsamling Der er 'gul marts i Ballerup' på tirsdag, hvor cykelholdet Team Rynkeby Vestegnen og en masse lokale erhvervsdrivende inviterer til hygge, mad og modeshow i Baltoppen LIVE

Tirsdag den 26. marts klokken 17 til 20 inviterer et bredt udsnit af Ballerups erhvervsliv og det lokale cykelhold Team Rynkeby Vestegnen til en hyggelig og inspirerende aften i Baltoppen LIVE.

Formålet med aftenen, som de kalder ’Gul marts i Ballerup’, er at samle en masse penge ind til Børnecancerfonden, derfor går al overskud ubeskåret til netop dette formål.

Det bliver borgmester Jesper Würtzen, der tager hul på aftenen, der efterfølgende byder på flere spændende indlæg og taler – blandt andet fra Pernille Aalund og fra direktøren for Børnecancerfonden, Marianne Bentzon.

Der bliver også tid til at lille modeshow, hvor nogle af de lokale forretninger viser tøj, smykker, briller og andre accessories frem, modellerne er naturligvis også stylet af lokale kosmetologer og frisører.

Sidst men ikke mindst er der også lækre tapas til alle gæsterne, som desuden kan være med i lodtrækningen om en masse flotte præmier. Billetter kan købes på www.teamrynkeby.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *