Harald Nyborg kommer til Ballerup
Harald-nyborg.jpg
Sådan kommer den nye Harald Nyborg butik til at se ud, når den står færdig efter sommerferien. Illustration: Pantheon a/s.
forretning Om nogle måneder vil en ny Harald Nyborg-forretning stå klar ved Ballerup Boulevard.

Når man kommer kørende ad Ballerup Boulevard og passerer Tempovej kan man se, at et stort byggeprojekt er i gang. En stor klassisk industribygning lige bag ved tankstationen, er ved at blive ombygget til en Harald Nyborg-butik og for tiden er håndværkerne ved at rive ned og bygge op i stor stil.

Butikken er planlagt til at være færdigbygget omkring 1. august og skal efter planen åbne i slutningen af august eller begyndelsen af september måned, når den er blevet indrettet og fyldt med varer.

Ifølge direktør Flemming Therkelsen fra Pantheon a/s, der udvikler projektet for Harald Nyborg, skal butikken være på 2350 kvadratmeter og have 57 p-pladser omkring sig, når den er færdig efter sommeren.

 

 

3 kommentarer om “Harald Nyborg kommer til Ballerup”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Harald Skrald skal da også være velkommen i vor kommune.

  Vi venter så blot hvad åbningstilbuddet viser sig at være. ??

  🙂

 2. Det var rart. Og I skal være tilgivet, selv om det har varet længe. Jeg har i mit stille sind bandet lidt over, at jeg var nød-saget til at køre fra Værløse og halvvejs til Kjøbenhavnstrup.
  Velkommen.
  Jørgen Pedersen
  Værløse

  1. Morten Thoustrup siger:

   Der er jo også langt til Malmparken eller Herlev 🙄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *