Gør I grin med os?
debat Kære Trine Baarstrøm. Den 14. januar skrev du i Ballerup Bladet, som svar til Hans-Jørgen Stenhøj, at der i løbet af 2019 vil blive lavet samordning af lyskryds. Undskyld, men gør I grin med skatteborgerne?

For 14 dage siden var der hele tre lyskryds, som gav grøn bølge ved den lovlige hastighed, fra krydset Ballerup Boulevard/Bybuen til og med Ballerup Boulevard/Lundebjerg. Det er lige med et blevet ødelagt, så nu kan man lige komme frem til krydset, kun for at holde for rødt.

Det giver god mening klokken 05 om morgenen, og hold da op det vælter ud med biler fra sidevejene på det tidspunkt (ironi kan forekomme). Hvorfor ødelægge noget som fungerede, og hvem har bedt om at det skal ændres?

Er man ikke klar over hos teknik- og miljøforvaltningen, at det koster rigtig meget i forurening at stoppe hele tiden for rødt? Hvem er det der vinder på disse chikaner?

Jeg kan ikke lade være med at tænke på lyskrydset i Centrumgaden, der gik over et år hvor folk brokkede sig over, at der kun var grønt cirka 12 sekunder for de gående og over et minut for de kørende. Tænk over et år tog det at få det lavet, det skulle først i udvalget. Hvorfor?

Sådan noget skal da bare laves, og forstår ikke, at man ikke tjekker op på, at de ting der bliver lavet, også virker. Lidt ligesom derhjemme, hvis man får et nyt køkken, så brokker man sig vel over at skabet hænger eller andre fejl og mangler.

2 kommentarer om “Gør I grin med os?”

 1. Ole Jensen siger:

  Jeg har i årevis påpeget problemet ,
  det eneste jeg har fået ud af det ,er en lang forklaring .
  Det er adfærdsregulerende tiltag .
  Sort kommune .

 2. Hans-Jørgen Stenhøj siger:

  Noget har da forandret sig siden jeg 1.gang skrev herom.

  Efter det obligatoriske røde lys ved Lundebjerggårdvej kan man nu heller ikke nå det grønne lys ved Torvevej.
  Men fra Torvevej kan man nå grønt ved Bybuen (hvis øvrige medtrafikanter er opmærksomme), ændrer dog ikke på at ved Lilletoften får du rødt igen. Og så fremdeles.

  Det er den ændring jeg ved kørsel fra København mod Ballerup ad Ballerup Boulevard kan se.

  Arenaen: Forståeligt at der på aftener med større arrangementer i Arenaen gives længere tid med grønt derfra (går ud fra at det er noget der manuelt kan reguleres), men resultatet er at alle så frem til Hold-an-Vej kører fra rødt til rødt.

  Ad åre vil et par ekstra svingbaner – både højre og venstre og i bege køreretninger – være særdeles velkomne . “Byrødderne” burde måske tage et par ture på strækningen Hold-an-Vej > Mileparken i begge retninger både i og udenfor myldretiderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *