Gamerne er ved at være på plads
esport-copy.jpg
Både børn og voksne har givet et nap med for at få gjort lokalerne i stand i den nye eSport-forening i Egebjerg. Foto: privatfoto
esport Den nye forening Egebjerg eSport har indrettet sig i Det Blå Hus. Deres erklærede mål er at blive landets største og førende talentfabrik.

Der er sket noget ude i Det Blå Hus på Egebjergvang 231, hvor foreningen Egebjerg eSport er flyttet ind. I de sidste par måneder har frivillige forældre, børn og unge haft travlt med penslerne for at gøre lokalerne helt klar til de mange hold, der popper op løbende. Pt. trænes der i Fortnite, League of Legends, CS:GO – og der er flere på spil vej.

Lokalerne er blevet tyverisikret, og der er indkøbt skærme og trukket internetforbindelse til alle ”stationer”. Der mangler endnu computere og diverse mus og tastaturer, så medlemmerne må medbringe eget udstyr til en start, indtil man får fundet nogle velvillige sponsorer.

»Vi har dog fået stor opbakning fra borgere i lokalområdet, så der er lidt udstyr at låne ud af til de som ikke selv har dette til rådighed,« fortæller Thomas Silfen, der er formand i foreningen.
Egebjerg eSport har oplevet stor interesse fra start.

»Der er stor tilgang af medlemmer, der ønsker at nyde godt af det fællesskab der er omkring gaming og eSport, og der er ikke mange ledige pladser på de nuværende eSports-hold. Men vi opretter hele tiden nye hold, så længe der er tider og trænere til rådighed,« siger Thomas Silfen.

Egebjerg eSports erklærede mål er at blive Danmarks største forenings-fællesskab inden for eSport, og i denne proces blive Danmarks førende talentfabrik til de professionelle eSports hold.

»Det er store planer, men Ballerup har altid været toneangivende på eSports-området, og i Egebjerg eSport er vi overbeviste om, at vi i løbet af få år når målet,« siger Thomas Silfen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *