Disco og hiphop til den helt store guldmedalje
dancingteam-copy.jpg
Børneduoerne fra DancingTeam gjorde det super flot ved sjællandsmesterskaberne, hvor det både blev til guld- og sølvmedaljer. Foto: Dancing Team
dans Ved det netop afholdte sjællandsmesterskab i hiphop og disco i Ravnsborghallen i Køge gik det helt fantastisk for eleverne fra DancingTeam i Ballerup, som dansede sig til flere mesterskaber og mange flotte placeringer.

Lørdag stod i hiphoppens tegn. Klara Nygaard og Filipa Petric blev sjællandsmestre i rækken ’børn duo’, der var sølvmedaljer til Mikkeline Weywadt og Frida Houlberg, Emma Weywadt og Isabella Puletic samt Clara Schach og Sarah Bonde i junior-rækken.

Efter grupperne begyndte alle solorækkerne og forventningerne var tårnhøje. Det viste sig at være berettiget for hele fire dansere løb med titlen som sjællandsmester: Filipa Petric, Isabella Puletic, Klara Nygaard og Emma Carita Larsen. Dertil kom to flotte sølvmedaljer til Emma Weywadt og Ida Hartvig samt bronze til Mikkeline Weywadt.

Ud over disse flotte medaljepladser blev det også til både fjerde-, femte- og sjettepladser, da alle DancingTeams dansere opnåede finaleplaceringer.

Søndag var det så tid til disco – og også her klarede Ballerup-danserne sig rigtig godt. Filipa Petric blev sjællandsmester i børnerækken, mens Selma Lorentzen og Frederikke Kristensen fik sølv i junior. Igen havde DancingTeam alle deres dansere i finalen, så det var flotte placeringer.

»Denne weekend for DancingTeam var helt forrygende og vi ser frem mod SM i formationer, hvor vi stiller med et juniorhold. DM ligger i pinsen og også her håber vi på flotte placeringer,« siger indehaver af DancingTeam Lone Lindgreen.

Derudover øver danserne også på deres store opvisning den 13. april i Herlev Hallen, hvor temaet er ’We’re Going Hollywood’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *