3F kvinder spillede uafgjort
FN-SPORTSFOTO-3424-copy.jpg
BSF’s Simone Rydahl stod for kampens første mål. Desværre udlignede VSK, så kampen endte uafgjort. Foto: FN Sportsfoto
Fodbold Lørdag blev sæsonen fløjtet i gang i 3F Kvindeligaen, Danmarks bedste fodboldrække for kvinder, og i denne sæson er målsætningen for Ballerup-Skovlunde Fodbold, BSF, at hente medaljer. I den forbindelse var den første kamp i sæsonen yderst vigtig, da modstanderen VSK Århus var placeret på tredjepladsen, kun to point foran netop BSF. Derfor var der også meget på spil i dagens kamp.

Kampen startede lidt usikkert for BSF som allerede efter to minutter kunne være kommet bagud, da VSK’s angriber kom alene igennem til BSF’s fremragende målvogter Naja Bahrenscheer, der heldigvis snuppede bolden.
BSF kom bedre med i kampen og efter ti minutters spil kom der et fint indlæg fra højre siden, som efter et par forsøg blev sparket i mål af Simone Rydahl.

Resten af halvlegen skabte begge mandskaber store chancer og med lidt større skarphed kunne BSF have gået til pause med en lidt større føring. Dog skal det siges at VSK også havde deres chancer.

Anden halvleg blev en noget rodet affære for BSF, som havde svært ved at spille sig uden om VSK hårde pres, dette resulterede i ganske få chancer til BSF og et større antal til VSK, som også fortjent fik udlignet til 1-1 efter et hjørnespark.

Der blev ikke scoret mere i kampen, selvom det holdt hårdt til sidst for BSF. Kampen endt 1-1, hvilket gør at BSF stadig er placeret på fjerdepladsen i Danmarks bedste foldboldrække, to point op til VSK på bronzepladsen.

Efter kampen skrev BSF spillerne autografer til alle de fremmødte fans og klubbens nye maskot Super Bruce stillede op til selfies.

I næste uge gælder det en svær udekamp imod Fortuna Hjørring, sidste sæsons mestre. Mens næste hjemmekamp bliver den 30. marts klokken 14 mod FC Thy/ThistedQ.

Se flere billeder fra kampen herunder. Foto: FN Sportsfoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *