Vind komediefilmen ’Book Club’
bookclub-copy.jpg
I filmen ’Book Club’ møder vi fire modne kvinder, som har deres egen bogklub, og da de kaster sig over ’Fifty Shades of Grey’, sker der ting og sager. Foto: Nordisk Film
konkurrence Vi udlodder i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af filmen 'Book Club' med Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen og Mary Steenburgen i hovedrollerne.

Diane er for nylig blevet enke efter 40 års ægteskab. Vivian nyder sine mænd uden forpligtelser. Sharon bearbejder stadig en gammel skilsmisse. Carols ægteskab går dårligt efter 35 år.

De fire gamle veninder får vendt op og ned på deres liv på hylende morsom vis, da de i deres bogklub kaster sig over den berygtede ’Fifty Shades of Grey’. De finder ny kærlighed, får blæst liv i gamle flammer og inspirerer hinanden til at gøre det næste kapitel i deres liv til det bedste kapitel.

’Book Club’ er en livsbekræftende og humoristisk fortælling om fire modne kvinder. I hovedrollerne ses de uforlignelige skuespillerinder Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen og Mary Steenburgen.

Deltag i lodtrækningen

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af filmen på dvd. For at deltage i konkurrencen om ’Book Club’ skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem har skrevet bogen ‘Fifty Shades of Grey’, som de fire veninder tager op i deres bogklub i filmen?

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er mandag den 25. februar klokken 12. Man skal sende sit svar til mailadressen vind@ballerupbladet.dk. Vi trækker tre vindere, som får direkte besked på mail – og efterfølgende selv skal afhente filmen på redaktionen i Ballerup.