Vind en gyserfilm
hereditary-copy.jpg
Familien Graham opdager dystre hemmeligheder om deres slægt i gyseren ’Hereditary’, som man kan vinde i denne uge. Foto: Nordisk Film
konkurrence I denne uge sætter Ballerup Bladet i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af gyserfilmen 'Hereditary' på højkant.

Når vintermørket sænker sig over land, er det helt perfekt at krybe sammen i sofaen og få sig et grumt gys. Derfor har vi i denne uge den uhyggelige ’Hereditary’ i konkurrencepuljen – en vaskeægte gyserfilm, der fik rigtig fine anmeldelser efter midnatsvisningen på seneste Sundance Film Festival.

Den spillefilmsdebuterende instruktør Ari Aster har med ’Hereditary’ (som betyder ’arvelig’, red.) skabt en dybt foruroligende historie om skæbne og ondskab. Filmen er bestemt ikke egnet for børn.

Den handler om familien Gramham, hvor matriarken Ellen dør. Herefter begynder hendes datters familie at opdage gådefulde og stadig mere skræmmende hemmeligheder om deres slægt. Jo mere de finder ud af, jo mere forsøger de at flygte fra den dystre skæbne, de lader til at have arvet. En skæbne der langsomt ødelægger alt, de kender til.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af filmen på dvd. For at deltage i konkurrencen om ’Hereditary’ skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvad hedder filmens instruktør?

Send dit svar samt navn og adresse på en mail til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 18. februar klokken 12. Vi trækker tre vindere, som får direkte besked på mail – og efterfølgende selv skal afhente filmen på redaktionen i Ballerup.