Usikkerhed skaber uro
Debat Ballerup Kommune har lagt to skoler sammen i Skovlunde. Det skaber økonomiske udfordringer for Skoleledelsen på skolen, som nu for fjerde år i træk sammen med et flertal i skolebestyrelsen har valgt tvungen skoleskift på to matrikler for elever der skal i 7. klasse.

Skolebestyrelsen lytter ikke og informationsniveauet er så ringe, at uroen spreder sig. Spørgsmål omkring elevfrafald ved tvungen klasseskift kan/vil ikke besvares af skolebestyrelsen. En analyse af årsbøgerne, som er tilgængelige for alle forældre på skolen viser et frafald af elever på op til 12 procent. Det skaber usikkerhed om skolebestyrelsens projekt og splid mellem skole og forældre. Det er Skovlunde Skole anno 2019.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *