Ulvene sejrede på stenbroen
Wolfpack-4.jpg
Der blev lagt planer og snakket taktik i pauserne og det gav pote. Wolfpack vandt slaget om stenbroen. Foto: privatfoto
Basketball BMS Herlev Wolfpack var på en svær opgave forrige lørdag eftermiddag. Modstanderen var Stevnsgade Copenhagen, der virkelig var opsat på en revanche i slaget om København.

Kampen bølgede frem og tilbage og for den del der holder af basket, må det have været en seværdig og underholdende kamp. På intet tidspunkt var kampen sikker for nogle af holdene og der blev givet og taget i den energiske atmosfære.

Wolfpack arbejdede benhårdt i alle 40 minutter og spillede holdspil hele kampen igennem. Det gav pote og de kunne trække sig sejrrigt fra kampen med 95-97. Dermed har Wolfpack nu vundet de sidste fire ud af fem kampe og indtager på sjettepladsen i Basketligaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *