Politi uge 5
Politi-pressefoto-fra-www.politi.dk-copy-1.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Tricktyveri i Skovlunde

En politipatrulje kørte mandag den 28. januar klokken 13.55 til en anmeldelse om et tricktyveri på Jyttevej i Skovlunde. En mistænkt tricktyv henvendte sig til en 93-årig kvinde i hendes lejlighed og påstod, at han skulle undersøge hendes vandrør i kælderen. Kvinden lukkede ham ind og lod ham kigge på rørene.

Efter manden var gået, opdagede kvinden, at hun manglede nogle kontanter. Den mistænkte tricktyv beskrives som: mand på 30-50 år, 190-195 cm. høj, almindelig kropsbygning og lys hudfarve.

 

Tyveri fra varebil

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en hvid Peugeot Boxer varebil sket mellem tirsdag den 29. januar klokken 23.30 og onsdag den 30. januar klokken 06.45 på Gl. Skovlundevej i Skovlunde. En siderude var smadret, og diverse el-værktøj til en større værdi var stjålet.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Tyveri fra byggeplads

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en byggeplads på Ejbyvej i Skovlunde sket mellem mandag den 28. januar klokken 16.00 og tirsdag den 29. januar klokken 02.57.

Byggepladsen var omringet af et hegn, som var blevet skubbet til siden, hvor der derefter var opbrudt en nøgleboks og taget nøgler til en container. Skruemaskiner, lamper og støvsuger var blandt andet stjålet.

 

Voldelig mand anholdt

Søndag den 3. februar klokken 18.20 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om vold i Ballerup Superarena. Flere vagter havde tilbageholdt en 20-årig mand, som udviste aggressiv adfærd. Manden havde blandt andet bidt en 71-årig mand i hånden og slået en 63-årig mand.

Da patruljen sigtede og anholdt den 20-årige for vold, var han desuden voldelig overfor betjentene, hvorfor han også blev sigtet og anholdt for forsøg på vold mod en politibetjent. Manden blev kørt til politigården i Albertslund og nægter begge sigtelser. Ingen kom til skade under hændelsen, og manden blev mandag den 4. februar fremstillet i grundlovsforhør, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *