Plads til fodgængere
Debat Trafik: En læserbrevs-skribent skrev i uge 6 en beklagelse over, at vejunderføringen for cyklister og gående under Hold-an Vej er blevet sløjfet. Jeg har fuld forståelse for skribentens synspunkter. Men mon ikke kommunen, efter færdiggørelsen af dommergrundsbyggeriet, agter at etablere såvel fodgængerovergange som cykelstier i såvel højre- som venstre side af Linde Alle over Hold-an […]

Trafik: En læserbrevs-skribent skrev i uge 6 en beklagelse over, at vejunderføringen for cyklister og gående under Hold-an Vej er blevet sløjfet.
Jeg har fuld forståelse for skribentens synspunkter. Men mon ikke kommunen, efter færdiggørelsen af dommergrundsbyggeriet, agter at etablere såvel fodgængerovergange som cykelstier i såvel højre- som venstre side af Linde Alle over Hold-an Vej?
Ja, vi kan jo håbe. Jeg tror, at de mange byggerier som just pågår, er noget af en udfordring for forvaltningens embedsmænd og -damer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *