Metal og kvalifikation til Måløv-sjippere
Sjippere-1.jpg
Det ene af de to Rope Skipping hold fra Måløv, der gjorde det flot ved sjællandsmesterskaberne, hvor de både vandt medaljer og begge kvalificerede sig til en stor europæisk turnering i Østrig. Foto: privatfoto
Rope skipping Masser af holdånd, fællesskab og konstant opbakning blandt forældre og sjippere i Måløv Rope Skipping Team, skabte en rar ramme for, at de mange sjippere fik en rigtig fin oplevelse, og leverede mange flotte præstationer, da holdene deltog i sjællandsmesterskabet i Lillerød

Søndag var det sjipperne i begynderrækkerne, der konkurrerede, og det gik rigtig godt. Alfred, Emilie, Emilie og Marie vandt det lukkede og åbne mesterskab for 12-14 årige og udover det gjorde de rent bord og tog guld i alle disciplinerne.

Katrine, Emilie, Kille og Solvej fik en flot tredjeplads i det samlede mesterskab og sølv i single rope speed i samme række. I single rope speed sjipper deltagerne på skift og vinderholdet er det hold, der sammenlagt har flest hop.
Anna, Emilie, Mia og Mille fik bronze i single rope speed, guld i double dutch speed, bronze i double dutch freestyle og endte med en tredjeplads i det lukkede og åbne sjællandsmesterskab i begynderrækken 15 år+. I double dutch speed hopper sjipperne på skift i to lange torve og tager så mange hop som muligt. I double dutch freestyle viser holdet en fælles serie, i takt til musikken og med så mange og så svære trick udført så pænt som muligt.

Lørdag var det sjipperne i de internationale rækker der konkurrerede. De to hold fra Måløv Rope Skipping Team klarede sig rigtig godt. Charlotte, Vera, Sara, Josephine og Vigga tog sølv i begge speeddiscipliner. Line, Herdis, Nathalie og Laura tog bronze i single rope speed, sølv i single rope pairs freestyle og fik alt i alt en tredjeplads i det lukkede sjællandsmesterskab.

Når holdene konkurrerer i de internationale rækker, konkurrerer de mod de allerbedste i landet om at kvalificere sig til EM og efter næsten en uges ventetid, fik de to holds træner Mille Marie Leth Hellerøe, besked om, at begge hold har kvalificeret sig til at deltage ved European Open Team Tournament i Østrig til sommer.

3 kommentarer om “Metal og kvalifikation til Måløv-sjippere”

 1. Martin Edens siger:

  Til redaktionen,
  når I redigerer i modtagne artikler, kan I i det mindste ikke sørge for at sikre at I ikke sletter holddeltageres navne ?
  Som det står nu, så har I glemt en af de sjippere som har kvalificeret sig til EM.

  /Martin

  1. Mia Thomsen siger:

   Hej Martin. Klubben havde kun oplyst otte navne, men vi har nu været i kontakt med dem og fået det sidste navn, som hermed er tilføjet. Vh. Mia Thomsen, redaktør

   1. Martin Edens siger:

    Tak for hurtig og effektiv respons.
    /Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *