Flere medaljer til gymnastikpigerne fra Ballerup
Gymnaster-individuelle-copy.jpg
De individuelle gymnaster. Fra venstre Maria med bronze, Sara med en fjerdeplads, Isabella med guld, Alma Sofie med guldmedalje og Ida med en syvendeplads. Foto: privatfoto
Gymnastik Den 10. februar var Taastrup Idrætscenter rammen om TIK-pokalen. Ballerup stillede med to duo-grupper og syv individuelle gymnaster.

Duo rekrut-gruppen med debutanterne Ajla Farije og Rosa Svensson, begge 11 år, stillede op med en tøndebåndsserie, hvor første halvdel forløb godt, mens sidste halvdel af serien var præget af usikkerhed. Det blev til en flot tredjeplads med 1,15 point fra sølvet.

Duo senior-gruppen bestående af landsholdsgymnasterne Alma Sofie Pedersen, 13 år, og Isabella Schultz, 15 år, præsterede en spændende tøndebåndsserie med høje sværheder og usædvanlig mange samarbejdselementer, som blandt andet kast og grib med forskellige kropsdele. Pigerne gik direkte til tops og vandt med næste fire point over sølvmedaljevinderne fra GF Øbro.

I den individuelle konkurrence stillede alle gymnaster op med to serier. Som nyoprykket senior scorede Isabella Schultz højst i begge sine serier og vandt dermed guldet.

Juniorgymnasten Alma Sofie scorede ligeledes højst i begge sine serier. Nævnes skal kølleserien der var tæt på fejlfri og blev belønnet med dagens højeste point. Velfortjent kunne Alma Sofie få guldet om halsen, mens 14-årige Ida Tian efter nogle tekniske uheld med køller og vimpel, måtte nøjes med en syvendeplads.

I rækken for pre-junior blev 12-årige Sara Skjoldborg nummer fire.

10-årige Maria Grosser er nyoprykket i rekrutrækken. Med en god kølleteknik og et godt flov i kølleserien scorede Maria dagens højeste point og stolt kunne hun gå hjem med en flot bronzemedalje.

Samtlige gymnaster fortsætter deres træning mod Sjællandsmesterskab den 9.-10. marts i Greve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *