Filialdirektøren der kom på hjemmebane
morten_skovboe_4.jpg
Den nye filialdirektør i Danske Bank i Ballerup lægger vægt på at være en bank for alle med et lokale engagement. Foto: Flemming Schiller
tiltrådt Danske Bank i Ballerup har fået ny chef. Han vil sætte fokus på det lokale og på, at banken skal være for alle.

Det er egentlig sket i al stilhed, men allerede den 1. juli tiltrådte 44-årige Morten Skovboe som ny filialdirektør i Danske Banks Ballerup afdeling, der ligger i Centrumgaden i Ballerup. Han afløste Per Fæster Jørgensen, som er blevet ny høvding i Glostrup-afdelingen,.

Morten Skovboe lægger vægt på, at banken har et lokalt udsyn og at man er en bank for alle. Selv er han bosiddende i Ballerup, hvor han har resideret siden 2005 og er desuden aktiv i fodboldklubben BSF, hvor hans søn også spiller. I det hele taget er det lokale vigtigt for ham.

Kender byen

»Det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder og at vi er i øjenhøjde med dem. Derfor var det drømmejobbet for mig at komme til en filial, hvor jeg kender byen og kender rigtig mange mennesker i lokalområdet,« siger Morten Skovboe, som tidligere har været i blandt andet Glostrup og Roskilde.

Han fortæller, at banken igennem et stykke tid har afholdt dialogmøder med kunderne, hvor der har været fokus på den meget omtalte hvidvask-sag fra Estland og her gør man meget ud af at forklare kunderne, hvad der er op og ned i sagen og hvordan man vil komme videre med sagen. Han pointerer samtidig, at han som chef vil lægge vægt på, at være en bank for alle.

Alle kunder er gode

»Mit motto er, at alle kunder er gode, uanset baggrund. Vi skal være for alle. Det skal vi altid være. Når vi har kunder, så kigger vi på hele mennesket og ikke kun på tal og regneark. Selvfølgelig skal der være realisme i tingene. Men den personlige rådgivning og en personlig indgangsvinkel til den enkelte kunde er vigtigt for mig,« siger Morten Skovboe.

Blandt andet ud fra den filosofi har banken valgt at bibeholde deres kasser, selvom man også har investeret i nye automater, hvor man både kan hæve og sætte penge ind.

»Der er stadig nogen som bruger kasserne og en del ser det som en social funktion, hvor man mødes om morgenen og snakker med hinanden. Den funktion er også vigtigt og derfor har vi ikke droppet vores kasser i modsætning til andre banker,« siger Morten Skovboe, som også glæder sig over at arbejde i sin hjemkommune, der samtidig er i en stor udvikling.

»Ballerup Kommune er generelt inde i en spændende udvikling. Byerne bliver fornyet og rigtig mange flytter til i disse år. Det er også spændende for os,« siger den nye chef, som ikke regner med at forlade sin drømmepind lige med det samme.

»Det er jo ønskejobbet i mit eget lokalområde, så hvis jeg selv skal vælge, så bliver jeg hængende længe endnu,« siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *