Berejste basketspillere
Basket-damer.jpg
U 17 dameholdet fra BMS Basket havde en spændende uge i Barcelona med masser af basketkampe og gode oplevelser. Foto: privatfoto
Basketball Det har været en travl vinterferie for ungdomsspilerne fra BMS Basket. U 15 drengene var en tur i Tel Aviv i Israel, hvor de mødte en række stærke hold.

Det har været en uge med fire hårde kampe, hvor drengenes fysik for alvor kom på prøve – det er noget de aldrig vil glemme

Udover det basketmæssige, så har der været gode oplevelser så som Euroleague kamp et besøg på basketakademi og en tur til Det Døde Hav og Jerusalem.

Drengene boede ved stranden i Tel Aviv, hvilket gav mulighed for badning, beachvolley og hygge på en helt anden måde, end når de normalt hygger bag skærmen på computeren eller mobilen.

Også U-17 damerne var i uge 7 af sted på tur. De var i Barcelona, hvor de prøvede kræfter med stærke spanske hold.

Fire kampe på fem dage, hvor tre af kampene var mod toppen af de lokale ungsomshold. Det var fantastisk planlagt tur ned til mindste detalje af de spanske værter, hvor der også var masser af oplevelser uden for basketbanen, godt vejr og fem nætter på et godt hotel.

Så der har været både sportslige, men også feriemæssige oplevelser for de unge spillere i ferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *