Baltoppen Bio er en af de bedste biografer i landet
Debat Forstår slet ikke man vil bygge en stor biograf i Ballerup, og at kommunen derfor er nødt til at fratage Baltoppen Bio tilskud til husleje, hvorfor Jan Boye Thomsen ser sig nødsaget til at lukke.

I dag lejer mange film, der en kæmpe biograf i BIG i Herlev og mange foretrækker at tage til København, når de skal i biografen. Så jeg tænker, er der overhovedet behov for en stor biograf i Ballerup?
Baltoppen Bio er efter min mening en af de bedste biografer i landet, i sal 2 sidder man bedre end hjemme i sofaen.

Der er en behagelig stemning, imødekommende personale og altid pænt rent.

De adskillige gange jeg har besøgt Baltoppen Bio, har der ikke været nogen der knitrede med slikposer, drak cola, spiste eller smed med popcorn. Publikum er kommet for at se film, og Baltoppen Bio har altid nye, gode film på plakaten.

Tak til Jan Boye Thomsen og personalet for mange gode oplevelser. Heldigvis kan vi stadig nå at besøge jer i et års tid, og samtidig håbe på, der findes en løsning.

2 kommentarer om “Baltoppen Bio er en af de bedste biografer i landet”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Er der da slet intet borgerne kan gøre for at forandre kommunens ide med at forlange himmelhøj husleje fra Baltoppen, blot fordi at et privat foretagende vil åbne endnu en biograf i Ballerup.

  Idet jeg forudser at denne biograf på et tidspunkt må lukke på grund af økonomien, og står vi her i kommunen uden biograf. ??

  Kunne man ikke kalde hele området et kulturelt centrum, støttet af kommunen (borgerne), hvor der også er filmforevisning.

  Idet dette med krav af husleje fra Baltoppen, af hensyn til konkurrencen, vel kun er en ide som kommunen har opfundet, og som der ikke grundlag for i nogen lov.

  Så lad os nu beholde Baltoppen på samme vilkår der altid har været, og lad så den private biograf gøre som den vil.

 2. Ole jensen siger:

  Den nye Ballerup center chef,
  Har selvfølgelig i tankerne at tiltrække flere handlende.
  Rødovre centret tiltrækker mange Ballerup borgere.
  Den udvikling ser de selvfølgelig vendt.

  Hvad var i grunden tanken med at lukke den gamle biograf på centertaget i begyndelsen af 90 erne.
  Man kan kun undre sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *