Vildt comeback sikrede pokalsemifinalen
wolfpack-damer.jpg
basketball Lemvig Baskets ligadamer havde søndag eftermiddag puttet Wolfpack-damerne ned i sækken, men glemte at snøre den til, da det gjaldt.

Bagud 42-60 med 11 minutter tilbage af kvartfinalen lykkedes det alligevel landets yngste basket-dameligatrup at komme tilbage i kampen og slutte med en sejr på 76-74. Dermed er BMS Herlev blandt de sidste fire hold i landspokalturneringen. En fænomenal imponerende indsats af Wolfpack DL, som ikke kan roses nok for aldrig at give op.

Wolfpack-damerne har tidligere i sæsonen besejret gæsterne fra det jyske i begge kampe i dameliga-grundspillet. Men pokalbasket er noget andet end ligabasket. Spørg bare de forsvarende mestre fra Hørsholm, som også søndag led sit første nederlag i hele sæsonen til Stevnsgade og dermed er ude af pokalen. Lemvig har desuden flere meget stærke profiler på holdet, og størstedelen af BMS Herlev-truppen havde lørdagens ungdomspokalfinale i benene.

Hjemmeholdet kom klart bedst fra start og vandt indledende periode i Rosenlundhallen med 24-17. I anden fjerdedel fik Lemvig meget bedre styr på holdets spil i begge ender af banen. Dermed kunne vestjyderne gå til halvleg med føring 35-39. Matchen var helt åben.

Wolfpack scorede slet ikke i de første fem minutter af 3. periode og i kampens 29. minut var de med 18 point. Det stod 46-60 ved indgangen til sidste periode og i de første seks minutter af den holdt Lemvig for med en 10 point-føring.

Herfra trådte Sam og Kimberlys tropper virkelig i karakter med et 13-0 run. Med masser af snuhed og snilde krydret med en knivspids held lykkedes det BMS Herlev at hive sejren hjem, og det var spændende til sidste sekund.

For Wolfpack kan især fremhæves rebound-maskinerne Caroline Glud og Cecilie Jessen med henholdsvis 15 og 13 styk, mens Katrine Jessen toppede scoringerne med 20 point. Holdet var 89 procent på straffekastlinjen og det var i det hele taget en formidabel kollektiv indsats fra det unge hold.

Modstanderne i semifinalen bliver vinderen af kampen søndag aften mellem Høbas og Åbyhøj, og Wolfpack skal under alle omstændigheder spille på udebane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *