Tapeten bliver ny på idrætsholdet
Tapeten-2.jpg
Der sker ting og sager på Tapeten i Ballerup. Fra marts måned bliver Tapetens lokaler både en del af Ballerup Idrætsby og kommer til at huse arbejdsmarkedscentret. Foto: Arkivfoto
sport Snart bliver Tapeten en del af Ballerup Idrætsby og så flytter kommunens arbejdsmarkedscenter også ind.

Der sker ændringer på den gamle tapetfabrik, som hidtil har været forenings- og frivillighedscenter Tapeten. De daglige brugere har nok allerede bemærket, at der er sat ting i værk, og at der er rykket nye mennesker ind. I den kommende tid vil der desuden ske yderligere justeringer og tiltag, oplyser Ballerup Kommune i en pressemeddelelse.

Ballerup Idrætsby overtager ansvaret for idrætsfaciliteterne samt møde- og udlejningslokaler. Samtidig overtages en del af Tapetens lokaler af Arbejdsmarkedscenter Ballerups Tilbudsservice, der arbejder med at bringe Ballerups ledige borgere i beskæftigelse eller i uddannelse. Sideløbende vil frivillighedsaktiviteter herunder Frivillighedsrådet flytte over på Ballerup Bibliotek.

I Ballerup Idrætsby glæder man sig til at tage godt imod brugere og faciliteter på Tapeten.

»Vi glæder os meget til at byde vores nye holdkammerater velkommen, når Ballerup Idrætsby bliver holdfører, og vi ser frem til i fællesskab at knytte Tapeten tættere til Ballerup Idrætsby, der kun ligger et godt boldkast fra Tapeten. Allerede nu deler vi den fælles glæde for sport og aktivt fritidsliv, og der kan være meget synergi at høste, når idrætsfaciliteterne bliver slået sammen – både for idrætsbyens brugere og for Tapetens brugere,« siger Ketil Christensen, chef for Ballerup Idrætsby.

Den endelige overtagelse vil ske 1. marts. Lige nu arbejdes der på at skabe en så glidende og god overgang som muligt, oplyser kommunen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *