Succesfuldt atletik-mesterskab i Ballerup
BAK-copy-1.jpg
Ashley Gnonogoh vandt helt suverænt 60m hæk. Foto: Foto: Lars E. Larsen
Atletik Ballerup Super Arena dannede igen rammen omkring de østdanske ungdomsmesterskaber i atletik.

Ballerup Atletik Klub, som er en af de bedste klubber, opnåede fem guld, 10 sølv og 13 bronzemedaljer. Vinterens gode træningsindsats for mange af de unge medvirkede til et væld af personlige resultater og rekorder.

Blandt medaljetagerne er det værd at nævne BAK’s to hækkeløbere, 13-årige Ashley Gnonogoh og 18-årige Ida Jespersen, som gennemførte den krævende disciplin i tiderne henholdsvis 9.58 sek. (guld) og 9.18 sek. (sølv, en personforbedring på 1 sek.).

13-årige Lærke Elgaard Larsen sejrede i stangspring med personlig rekord på 2.80 m. (guld), dette på baggrund af nogle træningsaftener i Helsingør, da det ikke er muligt at træne stangspring i Ballerup.

En tilløbssikker Nanna Grubert, 14 år, sejrede i længdespring med 5.26 m. (guld) foran mange dygtige springere, som have problemer med at ramme afsætsplanken.

I styrketræningsrummet etableret af Team Ballerup har 19-årige Rasmus Jensen og 18-årige Mathias Kveiborg opnået stor fremgang, som ved dette mesterskab resulterede i guld til Rasmus i kuglestød på 12.91 m. (7.26 kg) og sølv til Mathias i kuglestød på 14.18 m. (6 kg) en personlig rekord.

Atleternes mange flotte resultater lover godt for de danske ungdomsmesterskaber i Skive den 23. februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *