Politi uge 4
Politiets-spritkontrol1-copy.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Indbrud i lejlighed

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et indbrud i en lejlighed på Bispevangen i Ballerup. Indbruddet er sket mellem 22. januar klokken 23 og 23. januar klokken 04.45. En rude var knust og aflistet, hvorefter der var blevet stjålet kontanter samt vodkaflasker fra lejligheden.

 

Kørsel uden førerret

Onsdag den 23. januar klokken 00.58 standsede en politipatrulje en 56-årig mandlig bilist på Skovlunde Byvej. Manden havde ikke generhvervet sit kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret, som han erkender.

 

Indbrud i villa

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket mellem den 18. januar klokken 11.45 og den 26. januar klokken 17 på Viggo Barfoeds Alle i Ballerup. Et vindue var brudt op, og diverse smykker, kontanter samt en el-kedel var stjålet.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre med oplysninger til disse indbrudsager. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *