Lidt sne og Ballerup er lammet
Debat Jeg bliver så ked af det, når den kommune jeg bor i og betaler skat til, er ligeglad (føler jeg) med sine skatteborgere.

Ballerup er og bliver en tidsrøver, og jeg elsker min fritid, men det gør politikerne måske ikke?

Mindst 49 minutter tog det at komme fra lyskrydset Ballerup Boulevard/Torvevej til Baltorpvej (jeg kan gå turen på under 40 minutter). Jeg var 100 procent sikker på, at der var sket en ulykke, for trafikken holdt næsten stille. Men nej, der var ingen ulykke, kun virkelig dårlig infrastruktur (eller mangel derpå).

Krydset Ballerup Boulevard/Malmparken var et helvede, der kom maksimalt fire biler over ad gangen (og det er ikke overdrevet), og det var både fra Malmparken samt boulevarden.

Kære politikere, er det ikke logik, at der skal ligeså mange af vejen, som kommer på vejen, ergo, så skal krydset ved motorvejen på Ballerup Boulevard nok have en smule længere tid grønt. Ja, det havde sneet lidt, og jeg tror alle gerne ville hjem, så der var bestemt også ekstra pres på trafikken, men det burde infrastrukturen kunne klare.

Jeg kommer fra indre by og kører på Åboulevarden/Borups Alle, og det tog mig 27 minutter at komme til Skovlunde fra indre by, og der var bestemt også mange biler, der kom bare lidt flere over lyskrydset ad gangen.

Hvordan skal Ballerups infrastruktur klare presset med yderligere boliger samt arbejdspladser, når det allerede på nuværende tidspunkt er et helvede at komme til Ballerup, samt køre i selve Ballerup? Man holder længere tid for rødt, end man kører.

Der har været skrevet om dette emne utallige gange, og jeg kan kun håbe, at man snart begynder at lytte til borgerne.

5 kommentarer om “Lidt sne og Ballerup er lammet”

 1. Ole Jensen siger:

  Jeg er helt enig Mette Bramsbye
  Trafiklys reguleringen er håbløs .
  Krydset Ballerup Boulevard/Malmparken er et helvede som du skriver .
  Torvevej skal også have en indsnævring har jeg læst .
  Det er adfærdsregulerende tiltag fra kommunen .
  Kommunen har en eller anden ide om at de vil flytte trafikken .
  De glemmer bare at folk bor her .
  Med flere boliger / borgere i Skovlunde og Ballerup må man håbe at de alle
  vil gå til og fra arbejde .

  Lysreguleringen er med vilje sat op på en sådan måde at den bremser trafikken ned .
  Der er med andre ord RØD bølge .

 2. Thomas Kruse siger:

  Nye tilflyttere skal vel være socialdemokratiske cyklister uden behov for, at komme på arbejde.

 3. Mette Bramsbye siger:

  Thomas, det var da en konge kommentar 🙂 Ole, jeg tænker, at de sikkert forventer, at alle de nye tilflyttere vil arbejde i Ballerup, eller bruger jernhesten, den offentlige trafik. Hverken bilen eller miljøet har godt af rød bølge, men vores røde kommune ææælsker rødt. Jeg kører på Åboulevarden hver eneste dag, og holder sjældent for rødt.

 4. Anders Karlsson siger:

  Hvis du kører mod Måløv fra Tomskrydset er det rød “bølge” fra Hold-An-vej til Vestbuen, og også i modsat retning. Det har jeg prøvet at få både Vejdirektorat og kommune at få ændret til en grøn bølge siden 2011. Det har ikke gået så godt. Jeg tror at kommunen er ret ligeglade med dem som sidder i kø hver morgen og hver aften. De er tilsyneladende også ligeglade med miljø og klima. Eller også synes de at det koster alt for meget penge at ordne, måske vigtigere at lægge pengene på en ny banegårdsplads.

 5. John Walsh siger:

  Denne problematik er lidt to-sidet. Trafiklysene på boulevarden kunne godt trænge til et eftersyn i forhold til om de passer til trafikken på de forskellige tider af dagen. Men jeg kørte også på boulevarden den dag og en stor del af problemet lå også hos bilisterne, der kørte med forkerte dæk (læs sommerdæk ) og som ikke kunne starte efter at de havde holdt stille p.g.a. at deres dæk ikke kunne få fat. Jeg er udemærket klar over at vi har haft mange vintre, hvor vi ikke har haft brug for vinterdæk, men det ville være rigtig dejligt om flere bilister ville bruge begge dæktype henover de to sæsoner. Så kunne vi alle komme frem i trafikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *