Banegårdspladsen er en gevinst for alle
Debat Ballerups svar på Supermand, Konservatives næstformand Karsten Kriegel, skyder med røntgenblik og klarsyn den nye Banegårdsplads i Ballerup ned.

Banegårdspladsen følger med den udvikling, som Ballerup har gjort trinvist de sidste 60 år.
For hvis man skulle følge det sortsyn og manglende tro på fremtiden, ville vi jo have et gadekær og ikke en dejlig stor svømmehal – eller kulturhusene ville holde til i lejligheder på 1. sal som det gamle bibliotek, og sådan kunne jeg blive ved.

Banegårdspladsen, nye boliger og pladsen op til gågaden vil blive en gevinst for vores borgere, pendlere, handlende, butikker og liv i bymidten.

Der er voksende optimisme, omkring bymidten. Ikke mindst efter sidste års forskellige succesrige arrangementer på Kirketorvet.

Succesen kom ikke af sig selv, men grundet gode ideer, der blev troet på. Sådan har vi altid gjort i Ballerup. Fået gode ideer og så har kommunen og borgerne i samarbejde fået tingene til at lykkedes.

Derfor kommer vi også til at lykkes med Banegårdsplads-projektet, og de muligheder der kommer, når projektet står færdigt. For i Ballerup har vi altid gjort tingene sammen

3 kommentarer om “Banegårdspladsen er en gevinst for alle”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Per.

  Kan forstå at Du ikke ved selvsyn har set denne rent ud sagt losseplads, der nu er etableret foran Biblioteket .

  Og hvor man, helt sygt, vil placere et etagebyggeri midt i det trafikale virvar, og bl.a. forlænget rollatorturen for svagtgående og handicappede’s besøg til Biblioteket. ??

  Så HVILKEN gevinst for borgerne mener Du det er. ???????

 2. Ole Jensen siger:

  Busserne kan holde på tværs nu
  Før holdt de på langs , så noget er der sket .
  Samtidigt har man brugt en masse penge ,det er byudvikling .

 3. Daniel siger:

  Den gamle station fungerede bedst, som altid skal der fuckes op i tingene, fordi man vil bygge nogen boliger. jeg tror heller ikke at busserne er glade eller imponerede over den nye station.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *