Nye idéer på Banegårdspladsen
debat Jeg ved ikke, hvordan de tænker på rådhuset, enten bor ingen af dem i Ballerup, eller også hører de ikke efter hvad borgerne siger og skriver.

De idéer, der er fremkommet fra de organisationer der kender Ballerup bedst, bliver skudt i sænk, før de er blevet rigtig gennemtænkt. Hvor imod Trine Baarstrøms idé med at placerer handicap- og taxiparkering ved Netto på Banetoften bliver fremhævet. Den bliver jo ikke brugt, og Ballerup er jo ikke downtown New York.

Der er bare et problem med den idé. Mellem Banegårdspladsen og Banetoften ligger Ballerup Centeret. Dette center er lukket mellem klokken 19.30 til 9.00 hele ugen for adgang til elevator og andre indgange fra Banetoften, der fører til tog og bus på Banegårdspladsen.

Så der er kun to muligheder, enten trapperne ned og op fra Banetoften til Banegårdspladsen eller undgå at benytte tog og bus i nævnte tidspunkt.

Så mit forslag er, at der bliver lyttet til seniorrådet, ældrerådet og handicaprådets ideer – og ikke gemme sig bag en godkendelse fra politiet, den sang har vi hørt før, den blev også brugt, da der skulle løses problemer i Centrumgaden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *