Større analyse af detailhandlen
Debat  Kære Kim Pedersen. Tak for dit læserbrev i sidste uge. Her henviser du til en analyse, som Ballerup Kommune er i gang med at få foretaget.

Det, som du refererer til, er en meget lille del af en større analyse, der har to led. Dels analyserer vi detailhandlen med henblik på at revidere kommuneplanen, så vi sikrer, at planbestemmelserne passer til fremtiden. Derudover analyserer vi også hvilke muligheder, der er for at forbedre vilkårene i Centrumgaden. Begge analyser bliver udarbejdet i tæt samspil med detailhandlen.

Baggrunden for analyserne er, at kommunalbestyrelsen har afsat penge til at renovere Centrumgaden inden for de kommende år. Novafos, der står for vandforsyningen, skal nemlig lægge nye kloak- og regnvandsrør i området.

Når Centrumgaden alligevel skal graves op, er det nærliggende at se nærmere på udformningen og belægningen, som flere steder er begyndt at krakelere. Derfor har vi inviteret en række aktører i Centrumgaden til at diskutere og svare på, hvordan Centrumgaden bedst forandres.

Det er planen, at Novafos går i gang med anlægsarbejdet i 2019, og parallelt med det bliver der udformet et konkret forslag til fornyelse af Centrumgaden, så anlægsarbejdet kan gå i gang i 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *