Seniormotionister på besøg på rådhuset
BAK-copy.jpg
BAK Motion 60+ holder til i superarenaen, men lørdag var de til ’’pensionistdag’’ på rådhuset. Foto: privatfoto
Motion Den 3. november var BAK Motion 60+ inviteret på rådhuset, hvor Ballerup Kommune havde inviteret alle som er blevet pensionister i 2018.

Der var et stort fremmøde med tale fra borgmesteren og viceborgmesteren samt et foredrag: ’Tænk hvis du bliver 100 år’.

Imellem de forskellige seancer var det muligt at besøge en masse stande, hvor flere klubber var repræsenteret – blandt andre BAK motion 60+. Her kunne man høre mere om foreningen, der pt. består af 30 medlemmer i alderen 63-79 år, der sammen med deres fire trænere får dyrket masser af god motion – ligefra styrke- og smidighedstræning over boldspil til løbe- og gåture.

Vintertræningen, som gik i gang her efter efterårsferien, foregår i Ballerup Super Arena, mens sommerhalvåret tilbringes på Ballerup Atletik Stadion. Der er mulighed for at træne med en tre-fire gange gratis, for at se om det er noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *