Politi uge 44
Politi-genrefoto-10-1.jpg
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Tyveri fra varebiler i Ballerup

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en hvid Ford Transit varebil sket mellem mandag den 29. oktober klokken 22.30 og tirsdag den 30. oktober klokken 05 på Magleparken i Ballerup. En rude var knust, og diverse værktøj var stjålet.

Den følgende nat gik det ud over en anden varebil, der holdt parkeret på Pilehøjvej i Ballerup. Det var en Renault Trafic, der havde ubudne gæster mellem tirsdag den 30. oktober klokken 20 og onsdag den 31. oktober klokken. En dør var brudt op og diverse værktøj var stjålet.

 

Hærværk mod konfirmandhuset i Smørum

Konfirmandhuset på Flodvej i Smørum har tirsdag den 30. oktober lidt efter klokken 18 været udsat for hærværk. Her har en ukendt gerningsmand kastet en sten mod en glaspartiet i døren og derved knust det ene lag glas i ruden.

 

Indbrud i villa i Skovlunde

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket onsdag den 31. oktober mellem klokken 17.15 og 19.10 på Skebyvej i Skovlunde. Et vindue var brudt op og diverse smykker, og kontanter var blandt andet stjålet.

 

Indbrud i lejlighed i Måløv
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et indbrud i en lejlighed på Søndergårds Allé i Måløv sket fredag den 2. november mellem klokken 11 og klokken 15. En dør var opbrudt, og kontanter var stjålet.

 

Spritbilist kørte ind i autoværnet

Søndag den 4. november klokken 08.10 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et mindre færdselsuheld på Frederikssundsmotorvejen ved Ballerup.

En opmærksom borger havde set en forankørende bil køre ind i autoværnet. Borgeren holdt ind til siden og tog kontakt til den forurettede, som ikke var kommet til skade, og kontaktede desuden politiet samt ventede med bilisten.

Det viste sig at være en 29-årig mandlig bilist, som blev sigtet og anholdt for spirituskørsel af patruljen samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han erkender, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i ovennævnte sager. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *