Ny tradition i Ballerup: Julemarked på Kirketorvet
fredslys_juletræ_ballerup_2017_18.jpg
Snart breder julestemningen sig på Kirketorvet i Ballerup, som lægger plads til seks dages julemarked i år. Foto: Arkivfoto
handel En stor gruppe frivillige sørger for julestemningen på Kirketorvet i Ballerup i år, hvor der for første gang holdes julemarked over flere dage med start 30. november.

Efter en forrygende sommer med masser af liv og aktivitet på Kirketorvet i Ballerup, har de mange frivillige besluttet at give den en ekstra skalle her op til jul.

De har samlet en masse foreninger og forretningsdrivende med det formål at lave Ballerups helt eget julemarked på Kirketorvet fredag og lørdag i de kommende tre uger – altså seks dage i alt.

»Borgerne i Ballerup kommune fortjener, at have deres eget lokale julemarked, hvor alle os der holder af julen kan mødes omkring julens hygge og stemning,« siger Lolan Ottesen, der én af kræfterne bag julemarkedet.

Lokale julegaveidéer

På Julemarkedet kommer der til at være en masse boder med alverdens juleting, smykker, håndarbejde, tasker, lys og andre fine ting. Det er både lokale private, foreninger og små erhvervsdrivende, der sælger deres brugskunst og forskellige juleting, så man kan finde spændende lokaltproducerede julegaver til familie og venner.

I de små hyggelige træhytter vil foreninger sælge varme juledrikke og andet julemundgodt, som kan nydes på torvet, hvor lokale musikere sørger for, at alle kan komme i den helt rette decemberstemning med julemusik og sang.
Der er sågar rygter om, at selveste Julemanden også vil kigge forbi den smukt pyntede julemarkedsplads.

»Vi ved, at det ikke er alle borgere i vores kommune, der tager turen til København og går på nogle af de store julemarkeder. Derfor giver det god mening af lavet et lokalt julemarked, hvor børn og voksne sammen kan komme i julestemning,« siger Lolan Ottesen og tilføjer:

»Desuden har vi fået mange positive tilkendegivelser på vores mange aktiviteter på Kirketorvet i sommerens løb, og derfor vil vi gerne give borgerne endnu flere lokale aktiviteter på det smukke Kirketorv.«

Datoer og tider

Der er julemarked på Kirketorvet i Ballerup følgende dage:

Fredag den 30/11 klokken 15-19

Lørdag den 1/12 klokken 10-14

Fredag den 7/12 klokken 15-19

Lørdag den 8/12 klokken 10-14

Fredag den 14/12 klokken 15-19

Lørdag den 15/12 klokken 10-14

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *