Nej tak til højhuse
Debat Tak til Leo Mathiasen for helt rigtige bemærkninger til det kommende, uønskede højhusbyggeri i Måløv (Ballerup Bl. 30. oktober)

Der foregår et tankevækkende spil mellem borgere og politikere. Politikerne vil bygge og borgerne vil bevare. Sådan er det p.t. i Nordsjælland – Helsingør, Fredensborg, Hillerød m.fl., og sådan er det også i vores kommune. Der SKAL bygges, og helst så højt som mulig, og det hvad enten borgerne vil det eller ej.

En by dør ikke ud, fordi der ikke bygges nyt. Den eksisterende boligmasse er måske udmærket og tilstrækkelig, så hvorfor ændre noget, hvis beboerne er tilfredse?

Nye boliger med nye borgere er jo ikke blot en skatteindtægt, men masser af deraf følgende udgifter til institutioner, transport, adgangsforhold, service m.v.

Den nuværende intimitet blandt Måløvs borgere er attraktiv og vil naturligvis forsvinde, hvis boligmassen udvides så voldsomt, som kommunen påtænker. Jeg har ikke set en eneste tilslutning til byggeriet her i bladet, så lad os Måløvborgere fortsat stå sammen og protestere, inden det er for sent.

Husk nu I gode politikere, det er OS I repræsenterer! I har ikke den ringeste forpligtelse til at påtvinge en bydel et uønsket byggeri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *