Medaljerne rullede ind
rulleskøjte-søndag-copy.jpg
Nogle af rulleskøjteløberne fra Smørum - fra søndagens konkurrencer ved Danish Cup. Foto: privatfoto
Rulleskøjteløb I weekenden den 10.-11. november blev der holdt Danish Cup i Frederikssund i rulleskøjtekunstløb.

Smørum har efter sommerferien fået rigtig mange nye små løbere og mange af disse løbere deltog i stævne for allerførste gang. Næsten 50 løbere fra Smørum fandt vej til Ådalshallen i Frederikssund og tilbragte weekenden med flotte pirouetter, spring og pallietter.

Der blev delt masser af medaljer ud til de lokale rullere – bronze til Luna Schmidt, Andrea Andersen, Josefine Ripa, Nicoline Graungaard, Rebekka Friberg. Sølv til Lærke Møller, Malica Jørgensen, Agnes Nielsen, Mikala Hansen, Ida Madsen, Mia Esbech, Celina Cruz, Victoria Runge, Sascha Jensen og guld til Asta Kær og Nanna Andersen.

I show duo vandt Trolls med Signe Petersen og Agnes Nielsen. I show quartet vandt Grease og Policeman blev nummer to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *