Lasse Norman tog guldet i superarenaen
lasse-norman-cykling-copy.jpg
Øverst på sejrsskamlen ved DM i pointløb stod Lasse Norman efterfulgt af Casper Folsach på andenpladsen og Julius Johansen som treer. Foto: Foto: DBC
Cykling Danmarks ældste cykelklub, Dansk Bicycle Club (DBC), holdt torsdag aften årets DM i pointløb i Ballerup Super Arena.

DM blev kørt over tre kvalifikationsheat, og siden en finale over 40 kilometer med 24 ryttere på startlisten.
Finalen, der indeholdt 16 spurter, udviklede sig til et tæt og intenst opgør mellem de tre etablerede landsholdsryttere, Lasse Norman, Casper Folsach og Julius Johansen samt det nye unge talent Frederik Wandahl.

Lasse Norman, OL guldvinder i omnium fra 2012, viste sig som dagens stærkeste, og var i hele løbet et skridt foran de øvrige tre. Til gengæld var der tæt kamp om de følgende pladser helt frem til løbets sidste spurt.
Julius Johansen lagde hårdt ud ved at vinde to omgange tidligt i løbet. Folsach og Wandahl kom dog tilbage, og DM-løbet sluttede med at Casper Folsach sikrede sig sølvet i den afsluttende spurt med et angreb udefra, mens Julius Johansen besejrede Wandahl i spurten om bronzen.

»Der var hård kamp om det. Mine konkurrenter er svære at holde styr på. Jeg var rimeligt presset undervej, men det lykkedes. Alle de gode var til start, så det er fedt at stå med DM-trøjen«, lød det fra Lasse Norman efter sejren.

Guldvinderen endte på 122 point, sølvvinderen på 117 point og bronzevinderen på 111 point. Det var det fjerde DM i pointløb for Lasse Norman, der tidligere har vundet i 2011, 2012 og 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *