Julegavemarked på Gammelgaard
Gammelgaard-julemarked-copy.jpg
Når Gammelgaard holder julegavemarked kan man blandt andet møde udstillere som Sonobe Lights, der er kendt for deres dekorative, håndfoldede papirlamper. Foto: pr-foto
inspiration Igen i år bliver Gammelgaard forvandlet til et slaraffenland for juleshopping den første weekend i december, hvor man med garanti kan finde nogle spændende julegaver til de der familiemedlemmer, som ellers kan være svære at finde gaver til.

Gammelgaards julegavemarked bygges op i en rå ramme af neonorange juletræer og stablede europaller, som bliver fyldt med det fineste design, kunst og håndværk.

Blandt de mange boder finder man blandt andet Sonobe Lights håndfoldede papirlamper, lækker keramik fra Kodanska og Line Rønnest Ceramics samt Ida Dakars pop-up shop med unikke, håndlavede sko og accessories.
Det bliver en weekend fyldt med udsøgt design, kunst og håndværk fra omkring 35-40 udstillere, der alle står klar med bud på julens bedste gaver.

Gammelgaard fylder også gårdspladsen med bålfade, salg af juletræer og lækre markedsboder med mad, drikke og juleknas. Og i den store julestue kan børnene klippe den fineste julepynt.

Gammelgaards julegavemarked finder sted 1. og 2. december klokken 10 til 16 og der er fri entre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *