Julebazar i Kirkecentret
julebazar_2017_33.jpg
Der er masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne, når Skovlunde Kirkecenter går juleamok med stor bazar søndag den 2. december. Foto: Arkivfoto
julehygge Første søndag i advent bliver Skovlunde Kirkecenter traditionen tro omdannet til kæmpe julebazar.

Hvis julestemningen ikke allerede har indfundet sig, når december melder sin ankomst, så kan man slå et smut forbi Skovlunde søndag den 2. december, hvor Skovlunde Kirkecenter lægger både hus og ’’have’’ til den store, traditionsrige julebazar.

Dagen begynder med en festlig gudstjeneste i kirken klokken 10, hvor børn og unge fra FDF, Pigespejderne og kirkens børnekor bærer den store adventskrans ind og krydrer gudstjenesten med sang og luciaoptog.

De fleste boder åbner lige efter gudstjenesten, og her vil tombolaerne bugne af gevinster som blomster, vin, chokolade, bamser og meget andet godt. Der er også boder med fine juledekorationer og kreativt håndarbejde foruden hjemmelavede bolsjer, syltetøj og småkager.

I Pejsestuens Café, hvor alt er hjemmelavet, byder de på julemiddag med risalamande. Men man kan også vælge at snuppe en hurtig flæskestegssandwich eller falafel. Glöggboden tilbyder økologisk risengrød og æbleskiver, og som noget nyt har julebazaren en rigtig barista-kaffebar, så det bliver muligt at nyde kvalitetskaffe til de lækre kager.

Juletræer og børnesjov

For børnene er der som altid masser af sjove aktiviteter som for eksempel fiskedam, det muntre køkken, skydebod og Legobattle. Børneklippekortet dækker som sædvanlig det hele – og giver også adgang til Julemandens Værksted, hvor børnene selv kan lave en julegave eller lækker konfekt.

Foran Skovlunde Kirke kan man købe juletræer med udbringning. Her vil også være skovhuggeraktiviteter som hammerslag og andre styrkeprøver.

Hvis man hellere vil konkurrere med køkkenredskaber, kan man deltage i julebazarens store kagekonkurrence. Man skal bare bage en kage hjemmefra og medbringe den til bazaren, hvor den skal afleveres ved scenen i pejsestuen inden klokken 12. Et dommerpanel vælger både en vinder i kategorien ’bedste smag’ og i ’flotteste kage’. Vinderne bliver kåret klokken 12.15.

Læs mere om julebazaren på: Julebazar.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *