FIFA-fredag i Ballerup
fifa_1.jpg
e-sport Der blev dystet i FIFA ved årets finale i vestegnsturneringen på Ballerup Bibliotek.

Fredag eftermiddag og aften stod i fodboldens tegn på Ballerup Bibliotek, hvor året finaler i FIFA Vestegnsturnering fandt sted. Vinderne fra syv forskellige vestegnskommuner var samlet i Ballerup, hvor der blev spillet på livet løs, mens venner og forældre kiggede på fra sidelinjen.

Førstepladsen gik til Mehmet Karabacak fra Ishøj som vandt en Nintendo Switch samt et valgfrit spil. Andenpladsen tog Mert Kucukkilic, også fra Ishøj og han vandt et Star Wars Augmented Reality-spil. På tredjepladsen kom Patrick Toft Larsen fra Vallensbæk, som vandt en JBL bluetooth højttaler.

Pokalen ryger således til Ishøj efter to år i Ballerup og derfor skal finalen næste år afvikles i Ishøj.

Fotos: Flemming Schiller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *