Dumt nederlag til LSF
Fodbold Det var noget af et antiklimaks LSF var ude for denne solbeskinnede lørdag i november. Efter i sidste weekend at havde spillet noget af det flotteste fodbold set længe, kom bundholdet fra Fremad Valby på besøg - og så leverede drengene en pauver indsats.

Det begyndte ellers helt fint med et godt gennemspillet angreb allerede efter tre minutter, som Morten Larsen afsluttede, men desværre ramte bolden ydersiden af stolpen.

LSF havde ellers næsten alt spillet i første halvleg, men Fremad var godt organiseret og afviste det hele. Der manglede lige det sidste. Når der endelig blev etableret et fornuftigt opspil og den sidste aflevering skulle falde, løb det ud i sandet.

I anden halvleg blev det endnu ringere. Smørumdrengene forsøgte, men det ville bare ikke lykkes. Og i det 55. minut kom Fremad i en omstilling, og på et indlæg fik de scoret – og så var det virkelig op ad bakke.
Ind kom Benjamin Madsen og Emil Scott og det gav lidt mere fremadrettet. I det 65. minut kom Benjamin Madsen til en afslutning, men målmanden reddede. Bolden røg retur, men desværre blev riposten sparket over.

Dog fik LSF en stor chance. Benjamin Madsen kom over kanten og trak ind i feltet, hvor der blev lavet et lidt tyndt straffe, men dommeren fløjtede. Det skulle Morten Larsen sparke, men desværre røg bolden forbi opstander.

Kort før tid fik Fremad endnu en omstilling og scorede til 2-0. Så et skridt frem og et tilbage og nu en masse point efter topholdet fra FA2000.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *