Den sovende drage kom til Skovlunde
Rollespil-i-Skovlunde-1-copy.jpg
Der var både kro, alkymist og en rigtig fungerende smedje i byen Ravnsstad (Ellekilde Fritidscenter), da Klub Skovlunde lavede rollespilslørdag. Foto: privatfoto
Eventyr Børn og unge fik en herlig dag fyldt med skattejagt, historier og drabelige slag, da Klub Skovlunde holdt rollespilsdag i byparken.

Der var jagt på skatte, kamp mod udøde og spændende eventyr i Skovlunde Bypark, da Klub Skovlunde inviterede byens unge til rollespillet “Den Sovende Drage” forrige lørdag.

Det blev en dag hvor børn og unge var fordelt på fem hold af elvere, mennesker, orker og gobliner, der var på jagt efter de skatte som “Det Blå Bjerg” (den store bakke i byparken) måske gemte på.

Der var sat store kulisser op i byparken såsom en stor runesten, og en stor monolit. Når der ikke lige var kamp om skatte i den forladte mineby (Lundebjerg fritidscenter), så tog de til byen Ravnsstad (Ellekilde fritidscenter), hvor der både var kro, en rigtig fungerende smedje og en alkymist, der prøvede at skabe guld.

Dagen bød på mange oplevelser og historier. Selve eventyret blev endnu større da der var mange tidligere medlemmer af Klub Skovlunde og andre frivillige, der kom og hjalp til.

Rollespillet blev støttet af Kultur- og Fritidsudvalget samt Ballerup Børnekulturfestival, og man håber at kunne gentage succesen til næste år.

Man kan se flere billeder og videoer fra dagen på Klubskovlunde.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *