Brændeovne er unødvendige
Debat Kære Alvin Mølhorst. Antallet af parcelhuse kender jeg ikke helt præcist, men vi har cirka 5000 brændeovne og det er faktisk mange.

 Jeg har det lige som Frank Jensen, jeg så gerne alle brændeovne udfaset. Jeg synes at det er en helt unødvendig forureningskilde.

Jeg har selvfølgelig en plan for at få udfaset ovnene. Jeg har naturligvis bedt forvaltningen hjælpe, så vi kan få det gjort lovligt og ordentligt.

Første bud på en løsning er at forbyde skorstene i de nye lokalplaner, uden skorsten ingen brændeovn.
Det kunne da også være dejligt, hvis regeringen hjalp til med en god skrotningspræmie til de borgere som skiller sig af med brændeovnen.

Også for mig er borgernes sundhed klart det vigtigste.

5 kommentarer om “Brændeovne er unødvendige”

 1. Thomas Kruse siger:

  Tænk at Tiedemann falder i lobbygryden hos klapventilerne Mølhorst og Eriksson. Troede faktisk, at hun ville bygge sin beslutning på fakta frem for følelser. Brændeovne er ikke unødvendige, men en god opvarmningsform og mennesket har brugt træ i tusinder af år. Klodens problemer kom jo først da man begyndte at bruge fossile brændstoffer i stor stil. En kæmpe grundskyld og en spildevandsplan der koster mig 100.000 kroner og så skal man fryse i sit gamle hus. Tiedemann pisser igen på boligejerne. Nu er det nok !

 2. Thomas Kruse siger:

  Tilføjelse. Tiedemann opfører sig som bykonge og en gemen diktator. Forvaltningen skal efterkomme hendes ønsker helt udenom almindeligt demokrati. Og så kalder hun sig socialdemokrat !

  1. Ove Ginness siger:

   Hun er nok stadigvæk sur over, at hun ikke blev viceborgmester og nogen skal jo så bøde for det!

 3. Jesper Lund siger:

  Jeg var ellers så blåøjet at tro, at Hella Tiedemann var kommet lidt til fornuft, da hun i svar til mig for to uger siden skrev: “jeg kunne ikke drømme om at forbyde eksisterende brændeovne”.

  Men det harmonerer mildt sagt dårligt med udtalelsen i ovenstående læserbrev: “jeg så gerne alle brændeovne udfaset”.

  Utroværdig slingrekurs ud over alle grænser. Og rimeligt frisk at lægge sig ud med 5.000 af kommunens husstande…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *