Uværdig behandling af ældre borgere
Debat Eva Borg, du nævner (i artiklen ’Ældre rystede over tvangsflytning’ fra 25. september, Red.), at ældreklubben Vardens nye lokaler er gode nok til de ældre borgere. Det er så din vurdering.

Men jeg kan så fortælle dig, at lokalet kan måske nok bruges, men vi har ikke noget skab, vi kan ikke låse døren, vi sidder på ubekvemme klapstole, vi har ingen kaffemaskine og den rampe du omtaler er bag ved huset, så man skal gå bag om huset for at kunne bruge den.

Det kan måske gå nu, men skulle vi gå hen og få sne og is kan vi ikke komme derhen med rollator.

Du siger, at der blev sat et skilt på døren i Søpavillonen. Men det hang der kun en dag. Der kommer nye medlemmer, som ikke aner, hvor vi er.

I dag den 27. september var vi mødt syv personer op i det blå hus. Det er så trist, når vi plejer at være cirka 20 personer.

Vi har tre rare mennesker, som kommer og viser deres rejsefilm og fortæller medrivende historier om deres oplevelser. Skal vi nu også miste det? De rum vi har fået har hverken gardiner eller rullegardiner, så der kan man ikke vise film.

Ballerup Kommune har taget alle vores goder fra os. Er vi ældre borgere bare nogen, som man putter væk?

Vi må også have gjort noget ved de tider, I har bestemt. Vi må have de gamle tider igen, da de unge mennesker har lokale helt nede i den anden ende af huset, kan det vel ikke genere nogen.

Er det værdigt, at behandle ældre borgere på denne måde? Nej, Eva Borg, det er ikke godt nok. Skaf os et skab med lås og nogle ordentlige stole og en kaffemaskine. Så kan vi blive nødt til at prøve at få det til at fungere. Men der skal gøres en indsats fra begge sider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *