Undskyld til Varden
Debat Der blev i sidste uge bragt et læserbrev om flytningen af pensionistklubben Varden, der er en af vores 23 pensionistklubber.

I Ballerup Kommune er der lige nu et kæmpe arbejde i gang med at mindske antallet af kommunale lejemål. Det betyder, at når der er mulighed for at flytte en aktivitet til kommunens egne lokaler, så er det den løsning, vi ønsker og dermed prøver at realisere. Det gælder for alle – både de kommunale og for vores foreninger, og det er baggrunden for at rykke Varden.

Når det er sagt, vil jeg gerne undskylde over for brugerne i Varden, at de har haft en oplevelse af ikke at blive inddraget tidligt nok i forløbet – og ikke mindst at forløbet med flytningen er gået lidt for hurtigt og uden tid til, at de praktiske forhold er helt på plads. Det er naturligvis ikke meningen.

Vi er nu, sammen med repræsentanter for Varden, i gang med at finde de rigtige løsninger på Vardens ønsker til åbningstider, ligesom de mere praktiske forhold også skal helt på plads, så klubbens aktiviteter kan fortsætte i de nye lokaler. Og måske giver det dem nogle nye og spændende muligheder. Jeg kommer som tidligere år gerne på besøg igen i de nye lokaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *