Stærkere talentmiljø for svømmere
Triton-Ballerup-partnerskabsaftale-copy.jpg
Partnerskabsaftalen blev underskrevet af - fra venstre: Lars Green Bach (sportschef, Dansk Svømmeunion), Michael Rasmussen (bestyrelsesmedlem, Svømmeklubben Triton Ballerup), Charlotte Holtermann (formand, Kultur- og Fritidsudvalget, Ballerup Kommune) og Jesper Würtzen (borgmester, Ballerup Kommune). Foto: privatfoto
Svømning Svømmeklubben Triton, Ballerup Kommune og Dansk Svømmeunion indgår partnerskabsaftale, som skal udvikle træner- og lederkompetencer og løfte udviklingen af de lokale svømmere.

Underskriften på partnerskabsaftalen mellem Svømmeklubben Triton Ballerup, Ballerup Kommune og Dansk Svømmeunion betyder, at den hidtidige samarbejdsrelation parterne imellem intensiveres med nye fælles skridt i retningen mod et stærkere talentmiljø indenfor det storkøbenhavnske område. Aftalens lange sigte er at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.

»Svømmeklubben Triton Ballerup har gennem en årrække været en del af Ballerup Kommunes engagerede fokus på sportens talentudvikling via samarbejdet med Team Danmark som elitekommune. Vi glæder os derfor over, at vi nu har kunnet underskrive en partnerskabsaftale med klub og kommune, som kan bygge videre på den udvikling, der har været i Ballerup, og med en fælles ambition om at bidrage til en stærkere sammenhæng mellem junior- og seniorsvømning på internationalt niveau i dansk svømmesport, udtaler sportschef i Dansk Svømmeunion Lars Green Bach.

Partnerskabsaftalen er toårig og afsluttes således ved udgangen af september 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *