Sjipperne er klar til danmarksmesterskab
Ropeskipping-copy.jpg
Sommerens mange workshops har været en succes og nu er sjipperne fra Måløv Rope Skipping Team klar til DM. Foto: privatfoto
Sjipning Sjipperne fra Måløv Idrætsforening startede sæsonen smukt op med opvisninger foran Menu i Måløv og Konditorgården i Pederstrup. Måløv Rope Skipping Team viste deres flotte serier i godt vejr og med masser af interesserede tilskuere.

Sjipperne inviterede tilskuerne med ind i sjippetorvene og gav de mange børn og nogle voksne tips og gode råd til at komme i gang med deres egne sjippetrick.

Det rygtedes hurtigt at sjippeopvisninger og de efterfølgende workshop var værd at gå efter. Og efter de første to opvisninger stod børnene stod i kø ved de efterfølgende workshops på Konditorgården, hvor det lykkedes mange at lære et trick eller to.

Holdets indsats har skabt resultater og nu er der hele 56 sjippere i Måløv, der også på trænersiden er vokset. Træner Mille Marie Leth Hellerøe har nemlig fået en ny dygtig kollega i Charlotte Schaffalitzky de Muskadell

Nu er holdet klar til Danmarksmesterskabet i oktober og Måløv Rope Skipping Team viser deres skræmmende opvisning igen ved halloween i Måløv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *