LSF vandt over topholdet
LSF-1.jpg
Det blev til en sejr over topholdet i weekenden, hvor LSF var på besøg på Frederiksberg. Foto: privatfoto
Fodbold Det var knald eller fald for LSF denne råkolde efterårslørdag på Frederiksberg, hvor modstanderen var det suveræne tophold FA2000.

Kombinationerne flød i en lind strøm hvor alle steppede op og bidrog til festen. Der skulle gå lidt tid før LSF fik scoret. Mads Holden fik bolden lige over midten og lagde en præcis aflevering til Mathias Gransee igennem to FA2000 kæder og da han modtog den rundede han keeperen og så stod det 1-0 efter 25 minutter.

I det 38. minut blev bolden blev spillet på tværs til Jacob Lind der først afdriblede en spiller og kom ind i feltet. Og så kom kampens anden genistreg. Han sendte et behersket skud af sted og den sad helt utageligt oppe i trekanten.

Desværre kunne LSF ikke nyde det ret længe, da FA2000 kom frem på banen og lidt udenfor feltet fik de sparket bolden i kassen til 2-1 kort før halvlegen.

Der var lagt lidt tid til og her fik gæsterne så den første gave. En lidt ufarlig situation i FA2000’s bagerste rækker gav en alt for kort tilbagelægning og her smuttede banens suverænt bedste spiller Gransee imellem og han satte bolden mellem benene på deres målmand til en pauseføring på 3-1.

LSF-holdet vidste, at FA2000 ville komme ud med 120 i timen, så det skulle de udnytte. Kristian Larsen og Gransee tryllede lidt på venstrekanten i det 49. minut. Her blandede Holden sig så og det samspil gav Holden en mulighed som han køligt sparkede i kassen.

Efterfølgende havde gæsterne chancer til flere mål, men nu satsede FA2000 alt. Og det gav pote. Først i det 53. minut hvor LSF blev overspillet og dernæst i det 58. minut næsten efter samme opskrift og nu blev det spændende. 4-3 og lidt over en halv time igen.

Herefter fik FA2000 et tåbeligt rødt kort, hvilket gav lidt mere plads og uden at blive helt farlige, så var LSF nok mest på bolden. FA2000 sendte den ene bold frem efter den anden, men gæsterne red stormen af og vandt det vigtige opgør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *