Kender du denne mand?
OvervågningsfotoA-18.07.2018-Cirkel-K.jpg
politi Københavns Vestegns Politi har brug for hjælp til at finde gerningsmanden, der har stjålet for i alt 214.000 kroner cigaretter fra Cirkel K i Skovlunde.

Københavns Vestegns Politi er i gang med efterforskningen af en sag, hvor en mand flere gange – senest den 18. juli – har stjålet cigaretter fra tankstationen Cirkel K på Torvevej i Skovlunde. I alt er han sluppet væk med cigaretter for 214.000 kroner.

“Han har været på tankstationen flere gange over flere dage. Personalet ved ikke, hvem han er, men han er kommet der mange gange, og derfor har vi en formodning om, at han er lokal,” siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben fra Københavns Vestegns Politi.

Manden er cirka 180 cm høj, mellemøstlig af udseende, sort fuldskæg og markante sorte øjenbryn. I forbindelse med tyveriet var han iført grå kasket med bordeaux skygge, sort jakke, blå t-shirt med hvidt Nike logo, mørkeblå jeans, sorte sko og sort Peak Performance sportstaske.

Politiet er i besiddelse af overvågningsbilleder og video, som de nu har valgt at offentliggøre i forsøget på at finde frem til, hvem manden er.

“Der er tale om ganske gode overvågningsbilleder og vi håber at offentligheden kan hjælpe os videre med sagen,” siger Claus Bardeleben.

Politiet har siden i sommer efterforsket sagen internt, men uden held – og derfor beder de nu offentligheden om hjælp.

“Vi havde håbet på at tage ham på fersk gerning, men det er desværre ikke lykkedes. Så nu prøver vi at offentliggøre billederne og se, om vi ikke kan komme videre ad den vej,” siger Claus Bardeleben og opfordrer folk med oplysninger i sagen til at kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon: 43861448

Endnu et overvågningsbillede:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *