Kastrup brød LSF-stimen
Fodbold Med 16 point i de seneste seks kampe, var LSF inde i en glimrende stime inden weekendens kamp mod bundholdet Kastrup. Amagerkanerne gav dog LSF store problemer, i en kamp der kunne være gået begge veje.

Begge hold kom ud til kampen med gode intentioner, men det flotte spil blev der ikke meget af i indledningen.

Efter 28 minutter opstod kampens første højdepunkt, da et indlæg ind i LSF-feltet skulle cleares af Kasper Gram. Desværre fik han mistimet det ufarlige indlæg og ramte den med armen, og så kunne dommeren ikke gøre andet end at dømme straffe til hjemmeholdet. Heldigvis er Nicolai Bjerregaard i målet velspillende i øjeblikket, og han snuppede flot sparket nede ved den ene stolpe.

Fem minutter senere var det så LSF, der viste tænder, da et hjørnespark endte i hovedet på Jacob Søberg, der sendte den på overliggeren.

Spillet bølgede lidt frem og tilbage i 1. halvleg, men i den sidste del fik LSF et lille overtag. Man spillede sig til et par gode muligheder, og da uret rundede de 45 minutter kom kampens første scoring.

En bold blev sendt i dybden mod Frederik, der erobrede den fra en forsvarsspiller og spillede den på tværs til Emil Scott, der tog et træk ind i banen og afsluttede knastørt ved forreste stolpe.

Anden halvleg lignede til forveksling den første, med to hold, der gerne ville frem ad banen, men oftest blev bremset inden det rigtig blev farligt.

Som i første halvleg, blev der ikke skabt de store chancer i indledningen, og først efter et kvarters spil kom der igen kog i gryden. Det var hjemmeholdet, der rørte på sig denne gang. Et fladt indlæg fra deres venstre side blev mødt af en angriber inde foran mål, og han kunne kaste sig ned i bolden og glide den ind i netmaskerne til 1-1.

Det gav Kastrup lidt mere gejst og tro på tingene, men LSF strammede sig an og fik rimelig fat i kampen igen
Kort før tid fik hjemmeholdet til gengæld udbytte af deres anstrengelser, da et indlæg blev headet mod mål – på vejen blev den rettet af og snød Bjerregaard i målet, og så kunne jublen bryde løs hos hjemmeholdet og dets tilskuere.

Den var en kold spand vand i hovedet på LSF med dette nederlag. Det så godt ud med en scoring lige inden pausen, men man fik ikke bygget videre på det momentum, og så fik Kastrup kæmpet sig flot tilbage i kampen.

Det var et lige opgør hele vejen igennem, hvor begge hold havde deres gode perioder. LSF havde spillet og chancerne midt i 2. halvleg, men dog uden at få udbytte af anstrengelserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *