Guld til Ballerup-cykelveteran
Masters-cykling.jpg
Jesper Offersgaard med sin guldmedalje efter scratch-løbet, flankeret af sølv- og bronzevinderne, Aron Gadhia (USA) og German Cassani (Argentina). Foto: privatfoto
Cykling Jesper Offersgaard fra Ballerup har netop deltaget i verdensmesterskaberne for Masters (veteraner) i banecykling i Los Angeles, hvor han deltog M 50-54 (50-54 år).

Her blev det til guldmedalje i disciplinen scratch race samt to sølvmedaljer i henholdsvis to kilometer forfølgelsesløb og pointløb. Jesper Offersgaard stillede op som forsvarede verdensmester i scratch race ligesom også sølvmedaljen i forfølgelsesløb var en gentagelse af hans sølvmedalje fra sidste års VM. Men det var til gengæld det første resultat i pointløb, så det var en tilfreds Jesper, der som den eneste danske deltager kunne forøge sin medaljehøst ved dette års mesterskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *